YEHHPAY PRIVACY

Privacy Statement

Yehhpay is een betaaldienst van Postcode Garant B.V., handelend onder de naam Yehhpay, gevestigd aan de Julianastraat 30, 2012 ES Haarlem, Nederland, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 57376751, hierna: ‘Yehhpay’.

De navolgende Privacy Statement is van toepassing.

De bescherming van privacy is belangrijk bij het verwerken van persoonlijke gegevens. Persoonlijke gegevens die worden verzameld tijdens bezoeken aan onze website, door van de Yehhpay betaalmethode gebruik te maken of door te registreren voor een Yehhpay account, worden door ons verwerkt in overeenstemming met toepasselijke wettelijke bepalingen.

Yehhpay en alle aan haar gelieerde vennootschappen achten de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten, Yehhpay accounthouders en bezoekers van haar website van het grootste belang.

Yehhpay is ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer M1555224. Yehhpay waarborgt en respecteert nadrukkelijk uw privacy en zal uw persoonsgegevens uitsluitend gebruiken in overeenstemming met de doeleinden zoals uiteengezet in deze Privacy Statement.

Gegevensverwerking

Yehhpay verzamelt en verwerkt informatie met betrekking tot consumenten, online retailers (webshops) en bezoekers van haar website in verband met het beoordelen, identificeren en accepteren van consumenten met betrekking tot de Yehhpay betaalmethode. Yehhpay kan daarbij gebruik maken van professionele marktpartijen. Deze professionele marktpartijen kennen een zelfstandige verplichting op het gebied van gegevensbescherming en worden door Yehhpay verplicht om te voldoen aan regelgeving op het gebied van dataprotectie. Verder worden gegevens verzameld voor het verrichten van statistische analyses en het mogelijk uitvoeren van marketing- en relatiemanagementactiviteiten.

Yehhpay neemt betaalrisico’s over van haar opdrachtgevers en creëert daarnaast optimale bestedingsruimte voor de consumenten van haar opdrachtgevers. Teneinde dit mogelijk te maken wordt er tussen de opdrachtgevers en Yehhpay betaaldata uitgewisseld. Dit gebeurt zodanig dat de informatie volledig beschermd is en geanonimiseerd. Alle opdrachtgevers van Yehhpay (webshops) dienen te voldoen aan de Wet bescherming persoonsgegevens en worden door Yehhpay verplicht te voldoen aan alle geldende regels op het gebied van data protectie.

Ook wordt informatie verzameld en verwerkt voor het bestrijden, voorkomen en opsporen van (pogingen tot) (strafbare) gedragingen gericht tegen Yehhpay, haar groepsvennootschappen, haar opdrachtgevers of gebruikers, haar business partners en medewerkers.

Doeleinden van gegevensgebruik

Yehhpay verwerkt persoonsgegevens voor (i) de acceptatie van een aanvraag om gebruik te maken van de betaalmethode Yehhpay, (ii) uitvoering van overeenkomsten met opdrachtgevers, (iii) relatiebeheer (iv) analyses voor opdrachtgevers, (v) managementinformatie, product- en dienstontwikkelingen en (iv) het bepalen van de strategie.

Persoonsgegevens kunnen mede worden gebruikt voor het opsporen van (pogingen tot) onrechtmatige en/of strafbare gedragingen gericht tegen Yehhpay, haar groeps-vennootschappen, haar opdrachtgevers of gebruikers, haar business partners en medewerkers. Ook kunnen persoonsgegevens worden gebruikt voor deelname aan waarschuwingssystemen ter voorkoming van fraude.

Daarnaast kunnen uw persoonsgegevens worden gebruikt om u al dan niet op basis van voorafgaande selectie te informeren over aanbiedingen en/of andere producten of diensten van Yehhpay en/of groeps-vennootschappen en samenwerkende partners. Informatie kunt u ook per e-mail of SMS ontvangen indien en voor zover u hiervoor toestemming heeft gegeven. Indien u daarentegen geen commerciële informatie (meer) wenst te ontvangen, of niet wilt dat uw gegevens worden gebruikt voor direct marketing doeleinden, kunt u dit eveneens aan Yehhpay kenbaar maken. Uw persoonsgegevens worden dan geblokkeerd.

Bijzondere persoonsgegevens

Yehhpay zal geen bijzondere persoonsgegevens verzamelen en of vastleggen zoals gegevens met betrekking tot politieke opvattingen, godsdienstige overtuiging of uw gezondheid.

Cookies

Het is Yehhpay toegestaan om informatie over het gebruik van deze website te verzamelen en te analyseren. Om onze dienstverlening en website te optimaliseren en u gericht te kunnen informeren, worden via onze website zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Een cookie is een klein bestand dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd. U kunt het gebruik van cookies via de instellingen van uw browser in- en uitschakelen. Een cookie maakt het gebruik van deze website overigens sneller en makkelijker. Cookies worden niet gebruikt om personen te identificeren.

Google Analytics

Onze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website wordt gebruikt, rapporten over de websiteactiviteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot websiteactiviteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal de gegevens niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.

Websites van derden

Deze Privacy Statement is niet van toepassing op websites van derden die via deze website door middel van hyperlinks kunnen worden bezocht.

Vragen

Wanneer u informatie deelt met Yehhpay, heeft u altijd toegang tot deze informatie. Deze informatie kan door middel van uw Yehhpay account worden aangepast. Tevens kunt u uw gegevens altijd updaten, veranderen of verwijderen door contact op te nemen met Yehhpay via info@yehhpay.nl. Voor overige vragen omtrent deze Privacy Statement kunt u contact opnemen middels het contact formulier op onze website.

Yehhpay behoudt zich het recht voor om van tijd tot tijd wijzigingen aan te brengen in deze Privacy Statement.

Vragen? Neem contact op

Ik wil dat mijn conversie door het dak gaat!

Yehhpay is the way to pay

A

Happy payday!

Yehhpay keert de betaling van je debiteur elke week uit. Het geld staat binnen no-time op je rekening!

Jij beslist

Liever geen fee maar een vast tarief? Dat kan natuurlijk ook. Gewoon één prijs, wel zo handig.

N

Goed gedekt

Vervelend, maar het kan voorkomen: een wanbetaler. Daar zit je écht niet op te wachten. Kies daarom voor de betaalgarantie van 60% of 100%.

i

Geen Gezeur

Yehhpay beheert alle uitstaande facturen, netjes en veilig. Dat is voor jou weer een zorg minder!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ik wil dat mijn conversie door het dak gaat!

Stay in touch

Voor als je altijd op de hoogte wilt blijven